Pitchen bij het Initiatievencafé

Vandaag kon ik luisteraars van Haarlem105 oproepen om mee vorm te geven aan Zorg In De Tuin tijdens het online Initiatievencafé van HaarlemLink. Op dat platform kunnen alle inwoners van Haarlem een initiatief aandragen of meedoen aan een aangemeld initiatief. Vier keer per jaar is er een café waarin initiatiefnemers hun initiatief kunnen pitchen en vragen om mensen, financiering en andere benodigdheden. Deze online variant werd gefaciliteerd door Haarlem 105 waardoor we live op de radio te horen waren.

Het was echt heel leuk om te doen, mede ook door de ontmoeting met andere inspirerende pitchers. Zo hoop ik dat iedereen binnenkort een Woensdag Picknickdag gaat houden met een warme lunch van Tommy Tomato en de sport clinics van Cletis Martina! 😉

In mijn pitch leg ik uit wat Zorg In De Tuin is en wat mij persoonlijk motiveerde om hiermee te starten. Benieuwd? Kijk dan vanaf minuut 29 dit filmpje1